fbpx
06 24 80 95 65

info@pixelboxmedia.nl

Heuvel 7

Sint-Oedenrode

Ma-Vr 9:00-17:00

Weekend op afspraak

DIRECT CONTACT

Online media

Van website tot online advertising

Online media hebben de laatste jaren flink aan terrein gewonnen. Het is daarom belangrijk om een goede online identiteit te ontwikkelen. Pixelbox ontwerpt websites en webshop voor uw bedrijf die aansluiten bij je huisstijl en doelgroep.

Daarnaast kunnen wij ook jouw social media platformen inrichten en onderhouden. In overleg kunnen we online acties en campagnes voor je bedrijf verzinnen en pakkende social media advertenties ontwerpen en verspreiden.

Ook bieden wij banner pakketten in standaard formaten die bij alle grote advertentiewebsites geplaatst kunnen.

Websites en webshops
De eerset stap online is meestal een website of webshop. Pixelbox ontwerpt functionele, goede, maar ook goeduitziende websites en webshops. Ook houden we er rekening mee dat onze websites zo goed mogelijk geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.
Social media
Pixelbox kan de bekendste social media platformen voor je bedrijf inrichten. Ook kunnen wij voor een vast bedrag per maand er voor zorgen dat er regelmatig nieuwe content wordt geplaatst op uw “socials.” Het is van belang dat je regelmatig goede content plaatst op je social media. Daarnaast kunnen wij ook social media campagnes voor je opzetten en voor je adverteren op social media.

Voordelen van het adverteren op social media:

  • Direct starten
  • Interactie met potentiële klanten
  • Kies je ontvangers
  • Zeer groot bereik
  • Relatief lage kosten
  • Alles is meetbaar

Online advertising
Pixelbox maakt bannerpakketten in standaardformaten die de grote advertentiewebsites hanteren. Onze banners zijn aantrekkelijk met een goede call to action. Een goede online bannercampagne verhoogt het verkeer naar je website of webshop. Je betaalt per click tegen een vooraf ingesteld budget, zodat je nooit tegen verrassingen aanloopt.

Ook kunnen wij zorgen voor een hogere ranking in zoekmachines, zowel tegen betaling als door het optimaliseren van uw website of het aanbieden van betere SEO content.

Jouw bedrijf online in the picture zetten?