fbpx
06 24 80 95 65

info@pixelboxmedia.nl

Heuvel 7

Sint-Oedenrode

Ma-Vr 9:00-17:00

Weekend op afspraak

DIRECT CONTACT

Websites

De ontwerpen van Pixelbox zijn uniek, opvallend en passend bij uw bedrijf. Kenmerken zijn licht, ruimte, heldere structuur en doelgerichtheid. De meeste websites worden ontwikkeld in het CMS WordPress, een klantvriendelijk programma, waarin je zelf je website kunt onderhouden en je teksten en afbeeldingen kunt plaatsen. Maar uiteraard kunnen wij ook de website voor je bijhouden en onderhouden om jou werk uit handen te nemen. Naast een normale bedrijfspagina zijn wij ook zéér bedreven in het ontwerpen en opzetten van webshops met diverse betalings- en leveringsmogelijkheden.

Werkwijze

Tijdens het websiteproces doorlopen we verschillende stadia.

  •  1. Kennismaking & analyse | Bij een eerste oriënterend gesprek maken we kennis met elkaar en worden je wensen opgesteld. Daarna stellen wij een offerte op. Wanneer je akkoord bent gaan we over op de Ontwerpfase.
  •  2. Website hosting | Tijdens het eerste gesprek komt ook het hosten van de website aan de orde. Dit is de server waar de website op draait. Pixelbox verzorgt  betrouwbare en snelle hosting, evenals het aanvragen en registreren van een domeinnaam. Maar als je graag gebruik maakt van je eigen hostingprovider dan is dit natuurlijk geen probleem, mits deze aan alle eisen voldoet.
  •  3. Ontwerpfase | Naar aanleiding van het eerste gesprek wordt er een ontwerp gemaakt voor de nieuwe website. Je wensen worden omgezet in een ontwerp. In eerste instantie zul je een statische afbeelding van ons ontvangen om je een idee te geven hoe de website er uit gaat zien. Hierop kun je je reactie geven en pas wanneer je tevreden bent over het ontwerp gaan we over tot de ontwikkeling van de website.
  •  4. Webontwikkeling | Na het akkoord van het ontwerp gaat de bouw van de website beginnen. Hierbij wordt ook regelmatig overleg gepleegd of alles volgens wens verloopt. In deze periode van de bouw is het wenselijk dat de klant, naar aanleiding van de structuur van de website, de inhoud gaat verzamelen; teksten en beeldmateriaal. Wanneer je dat wenst kan Pixelbox zorg draagt voor goede teksten en beeldmateriaal. Hiervoor zal zo nodig een tekstschrijver ingeschakeld worden.
  •  5. Website vullen en Testfase | Wanneer de website en teksten klaar zijn, kan de website gevuld gaan worden. Wil je zelf de website gaan bijhouden, dan is het beter dat je  dat zelf doet vanaf de beginfase. Je krijgt een uitgebreide uitleg van ons zodat je zelf aan de gang kunt. Uiteraard kunnen wij ook de website voor je vullen. Tijdens deze fase vinden ook allerlei testen plaats om de stabiliteit van de website te waarborgen.
  •  6. Website online | De website is gevuld en klaar. De klant is meer dan tevreden over het eindproduct en de website kan online geplaatst worden. Gefeliciteerd met je nieuwe website!

Hierna vinden wij het prettig om naar verloop van tijd nog eens met de klant te evalueren of alles naar wens is gegaan. Als er nog zaken niet goed lopen dan vindt er nog nazorg plaats.